Oldalak

2009. febr. 28.

Blogger barátság-tündék

"Ezek a blogok szerfelett bájosak, a blog íróknak az a céljuk, hogy barátok és barátságosak legyenek. Reményeink szerint ezen díj átadásakor több barátság keletkezik, a barátság elterjed, és több figyelmet kap a blogger. Amikor továbbadod, kérlek vedd figyelembe ezen elveket. Válassz nyolc embert."

A gyakorlat bebizonyította, hogy az internet nem elidegeníti egymástól az embereket, hanem segítségével olyan baráti kapcsolatok jöhetnek létre, amikre a földrajzi távolság miatt soha nem került volna sor.




Ez a két bájos blogger-barátság-tünde Cukroskata és Max házatájáról repült hozzám.
Megtiszteltetés - számomra két fontos emberkétől - ilyen elismerést kapni ... hiszen a barátságot mindig is drága és értékes kincsnek tartottam és úgy gondolom, ha minden káoszba is fulladna, a barátság képes lenne életmentő, vidámító, segítő szigeteket teremteni, hegyeket emelni.

Nyolc embernek továbbküldeni ... nehéz választás, hiszen azzal, hogy valaki blogolni kezd, bepillantást enged az életébe, titkokat oszt meg, apró csibészségeket, nagy felfedezéseket. Önmagából mutat szeletnyit. S ez az egyik, barátsághoz vezető út.

Sorrendileg nem mérvadóan, hozzájuk küldöm tovább ezeket a bájos blogger-barátság-tündéket, s remélem, még eztán is sokáig úton lesznek, hiszen "kis" gasztro-blogger világunkban oly sokan vagyunk :-)
Köszönöm !

7 megjegyzés:

trinity írta...

Na, most jól elszégyelltem magam...Én most új emberkéket választottam, mert mi már magától értetődően és rég barátok vagyunk...Mellétrafáltam vele:(
Ugye, nem haragszol????

Mirelle írta...

Nagyon köszönöm. Megtisztelő. :)

Chef Viki írta...

Köszönöm Garffyka, a barátságod nagyon boldoggá tesz!

Na én vajon kinek adjam tovább, hisz a barátaimnál már körbejárt :-) Legfeljebb bevesztek engem is az ajándékozó listába :-)

Doctor Pepper írta...

:) Nagyon köszönöm, igazán kedves Tőled!!

trinity írta...

Köszi Garffyka, nagyon köszönöm!!!!
Én már őszintén szólva kicsit belekeveredtem ebbe a továbbadósdiba, hogy most oké e ha ide-odajár mint a pingpong labda , vagy sem:O Ezért írtam a tegnap estit is...
Mindenesetre nagyon sokat jelent nekem a Te barátságod!!!!

Chef Viki írta...

Nézz be hozzám: http://thechefviki.blogspot.com/2009/03/awards-for-clever-blogger.html

Garffyka írta...

Trinity, szerintem nem te vagy az egyetlen, aki belekeveredett. S hát egy ilyen vagy hasonló gasztroblogger-kör, mint látod, több helyről is "megtalálja" az ember gyerekét. S ez így van jól :-) Mindig kerülnek újak is a keringésbe, és végtére is így lesz a kör egyre nagyobb, a terített asztalokon a kínálat egyre színesebb :-)