Oldalak

2008. nov. 23.

Csak egy klikk

Bár egy ideje forgatom a fakanalat - egyesek, sokak, szerint nem is haszontalanul -, először neveztem főzős versenyre.

A desszert.eu hirdette Nagy Receptverseny II.-re neveztem.
A versenyzők által beküldött pályamunkák között "találkoztam" Max mester kolbászos paellájával. Incselkedtem a recepttel, aztán elkészítettem, szívből ajánlom mindenkinek.



Jómagam egy kipróbált és bevált finomsággal, a mézes-gyömbéres koszorúval neveztem. Így, Advent és Karácsony közeledtével fenyőágakkal kirakott tányérra ültetve akár asztaldísz is lehetne, de vétek lenne kóstolatlanul hagyni, a mézeskhez képest meglepően kalácsra hajaz.



Kérlek kedves olvasóm, ne sajnálj pár percet és kukkantsd meg a két versenyművet. S mivel a versengés nemes szelleme és a részvétel diala mellett, igencsak értékes nyeremények sorsa is eldől, kérlek kattints és szavazz a receptekre, melyek elnyerték tetszésed.

Legyen szép napod & köszönöm.

4 megjegyzés:

Max írta...

Annyit írjunk bele hogy regisztrálni kell a szavazáshoz, de egy regisztrálótól csak egyet fogad el.

Garffyka írta...

Köszönöm :-), javítottam. És szavaztam rád, illetve a paelládra :-)

Névtelen írta...

Kicsit küszködtem a regisztrálással, de eredményes lett végül.
Mindkettőtökre szavaztam.

Más!
A karácsonyi visszaszámlálás szerintem késik 2 napot. Számításaim szerint már csak 29 nap van hátra addig. (ebből a hétből 6 + 3x7 + 2 nap=29 a következő nap már szenteste)

üdv. Dóri

Garffyka írta...

Dóri, köszönöm.
A karácsonyi visszaszámlálót igazság szerint nem tudom, hogyan és hol lehetne/kellene átállítani, ez egy picurka program, amit Max varázsolt a gépemre (mert én zöldfülű vagyok hozzá).