Oldalak

2009. jún. 26.

5+1 vagy 6? lényegtelen

:-)
A kérés-kérdés Trinity barátnőmtől jött. Meséljek hat lényegtelen dolgot magamról.
Hm, van olyan lényegtelen dolog, amit érdemesnek tartok arra, hogy megosszam másokkal? A kérdés jó, a válasz ... talán igen, talán nem. Mindenesetre, álljon itt hat dolog, ami talán a hét titokba is bekerülhetett volna.
  1. Pókfóbiám van. Bár mióta Manó tudatosan él a világban, igyekszem úrrá lenni rajta. Néha sikerül, néha nem. De már nem költök fel senkit az éjszaka közepén, ha egy nyamvadt kis kaszáspókot látok. Viszont igen, ha nagyobb méretűt.
  2. Szemüveget kellene hordanom. Vagy kontaktlencsét. Egyiket sem hordom. Mert ... mert ahhoz előbb szemészhez kellene menni, aztán utánnajárni, megrendelni, stb. Idő és pénz és jelenleg egyiknek sem vagyok bővében, s szerencsére elég jól látok (még).
  3. Rettentő a név- és arcmemóriám.
  4. Viszont nagyon érdekfeszítő beszélgetést tudok folytatni emberekkel, akikről ugyan tudom, hogy ismernem kellene, de sem térben, sem időben, sem helyrajzilag nem tudom hova tenni. A végére azért általában kiderül.
  5. Ha szóba kerül, régi és új(abb) ismerőseim is sokszor sikerül meglepni azzal, hogy tudok kaszálni-kapálni, fejtem már tehenet, vágtam fát, főztem már moslékot malacoknak, nem akarom fésűnek használni a fűrészt és attól sem esnék kétségbe, ha istálló ganézásban kellene segíteni. Hja, aki munkába menet, onnan jövet lát, casual business look, tűsarkú, szolid smink, általában nem is hiszi el.
  6. Időnként, főleg ha egyedül vagyok otthon, egészen jól elbeszélgetek magammal ... az edényekkel, a varrógéppel, a zöldségekkel, seprűvel, mosógéppel, mikor melyikkel dolgozom. Ha valami nagyon eszement dolgot művelek, "dícsérni" is szoktam ... magam :-)

Nos, kerekecske-hat pontos kérdésecske gurulj, akihez szeretnél, s kapjon el, aki szeretne, s akihez még nem ért el a "hat lényegtelen", bár, a blogokat olvasva, azt hiszem már körbeért a gasztro-bloggerek között - sokan vagyunk, s mégis, kevesen.

Szép napot! :-)

6 megjegyzés:

szepyke írta...

Én is beszélgetek magammal, sőt meg is dicsérem magam, ha úgy hozza a sors. Nagyon jót röhögtem ezen a ponton! :DD Nem csak én vagyok ilyen...:D

Chef Viki írta...

Szia, Viki vagyok :-) Morzsika-Viki :-)) Bocsi :-DDD

Szemészhez meg tessék szépen elmenni! Munkáltató köteles fizetni bele (15.000 Ft), hisz képernyős munkahelynek számít a munkaköröd!

Á, a külső sok mindent eltakar! Rólam sem hinnének el sok dolgot :-)

Max írta...

:)
küldök fotót!!!

Belly írta...

Beszélgetni én is szoktam magamban,sőt súlyosbítandó még nevetni is.

trinity írta...

És rám vajon emlékszel-e még???:)))
Képzeld, én is beszélek magamban-vicces, amikor a gyerekek meghallják:)))

Garffyka írta...

CV, Max, Lilian - rólatok rajzot készítettem :D
Vicces, de sokszor tárgyaláson nem azt jegyzetelem, mit mondanak, de azt, hogy néz ki az ember, hogy később is be tudjam azonosítani :D