Oldalak

2009. dec. 15.

Törlesztés

És egyúttal bocsánatkérés is.

Sokaktól kaptam szívhezszóló, kedves, vicces virtuális díjat, e-plakettet, elismerést ... s bár akkor és ott hálásan és örömmel köszöntem meg, eddig nem tudtam sort keríteni arra, hogy illendően egy postban is megköszönjem és tovább adjam.
Hát, azt hiszem, sajnos, a továbbadásról már lecsúsztam :( , ígérem-fogadom, legközelebb sokkal figyelmesebb és aktívabb leszek.
Bár ezekre a figyelmességekre sajnos ezúttal zsákutcának bizonyultam, a köszönethez és postoláshoz talán még nincs késő.

Örömmel, hálás szívvel ezúton is KÖSZÖNÖM SZÉPEN



Ezzel az Oscar díjjal ALÍZ Erdélyből lepett meg, aki a Fakanálforgató tollforgató gasztro-blogot vezeti.

************



Még a forró nyár volt és mindenki tikkadtan keresgélt árnyékot, mikor kedves VIKI barátném meghíyvott egy pohár kellemesen hűsítő, sajátkészítésű limonádéra, melyet saját konyhájában rittyentett.

UPDATE! Persze, hogy persze és az eszem, lyukas, mint az egyszeri szita. ANYUCIKA, aki a sütés főzés rejtelmeibe és egyéb turpisságokba vezeti be kedves olvasóit, szintén meghívott egy pohár hűsítő limonádéra. Jól esne, még ilyen havazós hidegben is :)

************





TRINITY barátnőm, a Zamat és illat nagyrabecsült háziasszonyától két elismerést is kaptam. Nemcsak azzal biztatott, hogy szereti a blogom, de azt is megsúgta, jó itt nálam.

************



Ezt a kedves rajzot NOTBURGA küldte, ő az a hölgy, aki Notburga konyhája - mi kerül a fazékba és más zöldségek néven gasztro-blogol, csuda finomságokat.

************



S végül, de egyáltalán nem utolsó sorban, szívemnek igen kedves DÓRI lepett meg két csésze habos kakaóval, s mellé finomságos sütikkel.


Nagyon remélem emlékezetem nem csal, s e téren nincs több törleszteni valóm. Ha esetlegesen, netán, mégiscsak elfeledkeztem volna, ezer és egy tengermély bocsánatkérés közepette esedezem felmentésért.

Mindenkinek szép napot! :D

Nincsenek megjegyzések: