Oldalak

2010. máj. 31.

Éljen! Hurrá! Heuréka! Végre!

Ha minden igaz és a fentiek és az internet és a blogolás nagy szellemei is úgy akarják, akkor végre valahára sikerült megtanulnom - pontosabban szívemnek igen kedves Dóri barátnőmnek sikerült végre valahára megtanítania :) -, hogy kell videót bebiggyeszteni a posthoz.

Mint ma rájöttem a gond ott volt, hogy én ragaszkodtam a blog-panel útmutatásaihoz, miszerint a "kép hozzáadása" melleti ikonra klikkelve lesz "videó hozzáadása". És az ott felkínált ablakba próbáltam mindenáron bemásolni a jutjubról levadászott videók "beágyazás" kódját. Mint kiderült, hiba volt. Mert hogy a teljes kódot csak simán bebiggyesztem a post szövegébe, oszt annyi.

Akkor most, kedves Nagyérdemű Publikum, figyelem! Világszenzáció következik, csak itt, de nem csak most, legelőször a Garffyka blogon - videóóóóó!!!

Mégpedig Anna Pavlováról. A csokis, diós Pavlova torta bejegyzésnél elmélkedtem a híres orosz balerina és a Pavlova torta kapcsolatáról; akkor és oda nem tudtam beilleszteni ezt a videót, most vérmes reményeim szerint (s mivel a teszt-blogon már ott van :)) sikerül.
Akárhányszor megnézem, elérzékenyülök azon a hihetetlen tökéletességen és kecsességen, ami a mozdulatokból árad.

5 megjegyzés:

Dóri írta...

Gratulálok! Ugye, hogy milyen egyszerű?

Garffyka írta...

Most, hogy már nemcsak azt tudom mit, de azt is, hogy hova ... igen :)
Köszönöm!!!!!

Max írta...

Szuper!!! Mire jók a Jóbarátok? látod:-))

Lizann írta...

Na látod milyen ügyes vagy! Azt nem tudja a Dóri esetleg, hogy saját készítésű videót hogy kell beszúrni??

Garffyka írta...

Lizann, de, most már azt is tudom, sk videót betenni. Küldök róla emilt.

Max, azámbizony :)