Oldalak

2009. ápr. 29.

Off topic by Max

étteremalakítás

Jótékonysági Gála Kapocsi Daniért
(2009. május 17. Zalaszentgrót, Sportcsarnok)

„ A reménység egy madárka amely már tudja , hogy hajnalodik , pedig még sötét az ég!”
- Robindranath Tagore -

Dani egy 17 éves zalaszengróti fiú, aki születése óta komoly és elég összetett betegségben szenved ( 1. Laesio celebri 2. I.C.P. koponyaüri nyomás, Intracanális nyomás), melynek kezelése nem olcsó, életszínvonalának javítása, pedig létfontosságúvá vált. Dani jelenleg is tolószékkel közlekedik, végtagjait önállóan, nem vagy nehezen tudja mozgatni. Szülei és testvére, valamint Penteliné Horváth Tímea kitartásának köszönhetően jól van, de ennek ellenére mindannyiunkra szüksége van. Dani tudna egyedül közlekedni, egy állító járó gép segítségével, de ez a családi kasszának egyáltalán nem elérhető.
Több kezdeményezés, gyűjtés indult már, de sajnos sikertelenül. Ezért arra gondoltunk, hogy egy Jótékonysági Gála megrendezésével, talán Dani álma is valóra válhat, önállóan is képesnek lenni normális, emberi és emberléptékű életre.
A kezelés és a gép közel 800.000 Ft-ba kerül, s a mi célunk egy színvonalas és szórakoztató estén összegyűjteni ezt az összeget. Ebben kérjük az Önök segítségét. Köztudott, hogy ebben a gazdasági válság okozta ínséges időben mindenkinek leginkább pénzre van szüksége. Ennek a családnak és Daninak azonban különösképpen.

A május 17-i gálaest részleteiről és a Vaterán folyó aukcióról - a ZTE FC játékosai által aláírt focimez és labda - részletek Max barátom oldalán.

Ami nekünk egy csepp, másnak akár az óceánt jelentheti.
Segíteni jó!

1 megjegyzés:

Max írta...

Köszönöm Barátom!!!