Oldalak

2010. jún. 15.

Blog-hőség és nyári ruha

Az úgy volt, hogy jóhiszeműen megírtam, még csütörtök este, egy "Nyerj klímát a háziorvosodnak" játék szavazásra felhívó postot; annak rendje és módja szerint beállítottam az időzítést a megjelenítésre ... aztán ... semmi nem történt ... :(

Pénteken úgy alakult, hogy egész nap nem tudtam meglátogatni kedves blogomat, szombat-vasárnap hőguta-elkerülős lábalógára mentünk Balatonszárszóra. Ott pedig a netről hallottak már, egy utcával odébb van is, de pont ott, ahol mi voltunk, hát, sajnálják, ott már nincs szolgáltatás :(

Tegnap panaszkodtam-bosszankodtam Barátaimnak, hogy az időzítés megadta magát, szépen megírt szavazós post sehol. Jó hír a rosszban, hogy a Bumeráng 'nyerj klímát' játékát kisvároskánk kedvenc gyerekorvosának, Kinga dokinéninek a várója kapja.

Kedves Edit barátném ötletelt, miszerint, lehetséges, a blogom megunta a régi ruháját, s szép új nyári ruhára vágyik, mint Chef Viki barátném és Max barátom blogja.

Blogom mostani ruhája nem kis munka eredménye, úgy tűnik, lassacskán a gépem is megunja a dolgozást, nemegyszer feladta a harcot és lefagyott, miközben a különböző sablonokat, beállításokat próbálgattam. Nem mondom, hogy ez a végleges vagy tökéletes nyári blog-ruha, de szabás-varrás tudományomra való tekintettel, mondhatnám, nem is rossz :)

Ha van közületek valakinek észrevétele, hol kellene átszabni, bevenni, kiengedni, hova kellene egy fodor vagy gomb ... előre is köszönöm :)

8 megjegyzés:

Bianka írta...

Nagyon kellemes új blogruhád lett. Igazán nyárias

Nyuci írta...

Szép az új ruhád! Szeretem a kandiscukrot - már ha jól látom, hogy ez az :)
Pont erre gondoltam, hogy nem létezik, hogy nem teszed ki, ha a dokinénitek nyer :) Gratulálok!

Chef Viki írta...

Nagyon klassz a rucid, szép lettél :-)) Szellős, tagolt, jól áttekinthető, tetszik!

A háttér kandiscukor? Vagy kristályok?

Juj, mikor hallottam a rádióban, hogy hívják az apukát, egyből fülig a szám :-)
De azért ne járjatok oda hűsölni Manóval!!!

Garffyka írta...

Köszönöm, köszönöm :)

Szerintem kandiscukor, már csak azért is, mert én is szeretem :)

Ez még nem jutott eszembe, de igen talpraesett ötlet, hűsölni járni a légkondis gyerekorvosi rendelőbe :))

családi tűzhely írta...

Látom Téged is megihletet az új sabontervező. Nagyon kellemes lett:)

Max írta...

Csini lettél Te is!!!

Maimoni írta...

Bizony, gratulálok én is!

Névtelen írta...

Random Wild – As the name suggests, these types of|these sort of|most of these} symbols can seem randomly as you play, replacing normal symbols with wilds. Occasionally they are often found in the base recreation, but they are more incessantly featured in bonus rounds or free spins. Yet 파라오카지노 with a lot choice, how have you learnt which is one of the best one to play?