Oldalak

2010. márc. 9.

Jobb, mint az Oscar

Már csak azért is, mert bár világraszóló színészi tehetséggel rendelkezem (hűha :), ezt valahogy még senki filmrendező nem fedezte fel, tehát a minimum életmű-elismerésként szolgáló Oscar szobrocska még várat magára ... viszont, Ami és Zsiri és Andi megleptek ezzel a két - az Oscarnal sokkal értékesebb - blogger díjjal.
Ezúton is nagyon szépen köszönöm!
Enyém a megtiszteltetés, hogy életetek része lehetek, s hogy konyhai és konyhán kívüli tevékenységeim kreatívnak találtattak.
A kreatív blogger díjat anno megkaptam kedves barátomtól és ihletőmtől, Maxtól is :), kezdem elhinni, van alapja :)



Azt hiszem a díjak körbejártak már ... mégis, továbbadom, s nem könnyű a választás.

Életem részei elsősorban barátaim, akikkel -több száz km távolság ellenére, az internetnek hála - naponta többször is találkozom, Chef Viki, Dóri, Esc, Max :)

Életem részei továbbá kedvenc blogjaim, s mivel hely hiányában nem tudnám itt mindet felsorolni, hát küldöm ezt a díjat Maimoninak - felnőttként is szeretem a meséket :); Eve & Applenek - szeretem az almát :) ; Lizannak - és nem azért, mert megsütötte a sokmagvas kenyeret :); Judithnak - büszke vagyok rá, hogy a "maradékos" 31. VKF! hatására indította el régóta dédelgetett blogját :); Zsének - blogja, többek között, egyik nagy kedvencem, Elfújta a szél, juttatja eszembe :)

S ha már lúd, legyen kövér! Szintén nekik - Eve & Apple, Judith, Lizann, Maimoni, Zsé - nyújtom át a kreatív blogger díjat :)

12 megjegyzés:

Eva írta...

Garffyka, de drága vagy! Nagyon szépen köszönöm!Nagyon jól esik, hogy gondoltál Rám!Jövök hozzád máskor is - és nem a díj miatt:)Puszi!

Lizann írta...

Szia! Nagyon köszönöm a díjakat!!!! Egyébként a kreatívosat én is küldtem neked annak idején, nem tudom, hogy eljutott-e hozzád? Lehet, hogy igen, csak nem vagyok benne biztos. Örülök, hogy Vikin keresztül rád találtam!

Chef Viki írta...

Köszönöm Garffyka :-))

Most úgyis aktuális az Oscar! Milyen kategóriában indulunk, hm?

Maimoni írta...

Ó, köszönöm! És ezennel köszönetet mondanék a szüleimnek, akik felneveltek, magyartanáromnak, aki bevezetett az írás rejtelmeibe, továbbá volt főnökeimnek, akik főiskolásként láttak bennem fantátiát és leközölték a cikkeimet, további iskoláim illetékes tanárainak, akik fenntartották bennem az írás szeretetét, férjemnek, hogy vett egy laptopot, és a blogger.com-nak, hogy elindíthattam a blogomat. Köszönöm, köszönöm!!!
Valahogy így szokták, ugye?:)))))
De tényleg köszi, kedves vagy!

Garffyka írta...

Eva, nagyon szívesen :)
Próbáltam tegnap hozzászólást írni néhány bejegyzésedhez, de vmiért nem engedte; remélem, csak pillanatnyi üzemzavar volt a hálóban vhol.

Lizann, én is örülök neked :)
Hű, utánna kell néznem, megbolondult a kereső a blogomon és nem hoz fel minden találatot, sajnos.

CV, minden kategóriában!!! Bár ... lehet a ffi fő- és mellékszereplőt kihagyhatnánk :D

Maimoni, ez annyira jó, hogy az igazi Oscarért is indulhatnál :) köszönő szöveg már megvan :)

Max írta...

Nagyon köszönöm!
Csinálhatnám én a díjátadó utáni fogadást? Lennének ötleteim:-))
c(v)soki biztosan lenne:-DD

Zsé írta...

Én is köszönöm a díjat. Igyekszem mihamarabb továbbadni, valahogy most jobban repülnek a napok, mint Kismanó előtt. :-)

Garffyka írta...

Max drága, megbeszéltük, díjatádási ceremónia közben-után csakis a te finomságaid szolgáljuk fel :D

Dóri írta...

Garffyka, nagyon megtisztelve érzem magam és köszönöm szépen a díjat.

Garffyka írta...

Dóri, szívem minden szeretetével :)

Zsé, ajjaj, meglásd, nemcsak a napok, de a hetek, évek is sokkal hamarabb repülnek majd :D

Zsé írta...

Igen, felkészültem rá, kisfiam is már 7 éves lesz, pedig most volt ő is ekkorka. A dijátadásig már eljutottam (http://avecleventdusud.blogspot.com/2010/03/dij-dijak.html), lassan jön pár kép is.

shamu írta...

Szia! Nagyon szépen köszönöm a díjat! Nagyon aranyos vagy, és megtisztelsz vele, hogy ennyire értékeled a maradékos VKF! belépőt. Hamarosan ki is teszem és tovább adom. (Most elég zűrös hetem volt)