Oldalak

2010. ápr. 20.

Az év felfedezettje és szponzora :)


Aki egyben az év felfedezettje is, s aki már most készül a nem-is-olyan-távoli-jövőbeli nagy versenyekre, ahol övé lesz a legszebb és legpirosabb és leggyorsabb és leghangosabb és legügyesebb és leg- autó.



És aki legalább annyi szép nagy kupát, elismerést, oklevelet, kitüntetést fog begyűjteni, mint az édesapja. De lehet, hogy eggyel többet :)



Hétvégén a Hungaroringen jártunk, edzés napon. Hiába, mint ahogy semmit sem, úgy az autóversenyzést s a rá való felkészülést sem lehet elég korán kezdeni :) Manó szerintem a génjeiben örökli az autóversenyzés szeretetét :)



"Belső kapcsolatunk" révén :) a pályán száguldó versenyautók messziről történő csodálása mellett, Manó testközelből is megszemlélhette a színes, hangos autókat, sőt!, némelyiket ki is próbálhatta! S ha még lehet fokozni, hát nagy kamionba is beülhetett!



Pici korától nagyon intenzíven él meg minden élményt, így a két óra alatt, amíg kint voltunk úgy, de úgy elfáradt, hogy időnként halkan neszező hortyogással aludta végig a hazafele vezető utat :)




Otthon aztán közölte, hogy nagyon jól érezte magát, menjünk ki máskor is. S hogy ő is autóversenyző lesz :) Ha évek múlva is így érzi majd, mi támogatni fogjuk, s egyetlen kérésünk lesz csupán - ügyesen, okosan, szépen, és ... gyorsan!



S mivel az autóversenyzés bizony nem olcsó sport, s Villám McQueen-ek is van szponzora - Rozsdamaris :) - hát szóba került a támogató kérdése is ...



nem sokkal azután, hogy elmagyaráztuk Manónak, mit is jelent a szponzor vagy más néven támogató az autósportban, szuszogva leemelte az aprópénzes dobozt a polcról, és hosszas válogatás után egy maréknyi csillogó fémpénzzel a markában azt mondta - én leszek Robi bácsi szponzora és ezt neki adom, hogy tudjon versenyezni és tudjon gyorsan menni és vegyen belőle új gumikat és mindenik gumi más színű legyen, hogy szép legyen és gyorsan tudjon menni ... és Robi bácsi menjen gyorsan és az ügyességével ne sodródjon ki ... és én leszek Robi bácsi szponzora :)



Ez a post nem jöhetett volna létre Manapó és a Proex motorsport nélkül :)

7 megjegyzés:

Chef Viki írta...

Megzabálom ezt a drága tüneményt :-)))

Jaj, de élvezi, öröm volt nézni a fotókat! Sugárzik a csöpp kis arca :-)

És a perselyes gesztus, tényleg meg kell zabálni...

Edit (Esc) írta...

Imadnivalo! :D
Mast nem is tudok hozzafuzni!

Mary írta...

Nagyon édes!

Max írta...

I love Manó és Proex!!!

Lizann írta...

Legalább majd nekem is lesz kinek drukkolni a Forma 1-en :-))!

szepyke írta...

Kicsit mintha nagy lenne még az ülés, illetve, pici a pilóta, de már nincs messze az idő amikor majd Ő áll ki a kocsival a garázsból... Jól gondolom?:))))

Karulino írta...

Ezt a történetet is megkönnyeztem, mint már annyi Manó pillanatot. Bűbűj ez a gyerek!