Oldalak

2011. jún. 10.

WTCC a Hungaroringen - ahogy mi láttuk

WTCC, azaz World Turing Car Championship.
Múlt hétvégén volt az első WTCC futam a Hungaroringen.
Közel  90.000, azaz kilencvenezer ember követte figyelemmel a helyszínen és több millióan a televizókészülékek előtt az eseményt. Hol lélegzet visszafolytva, hol őrjöngve-üvöltve buzdítva a magyar résztvevőket!

A lelátókról áradó hatalmas szeretetből, Michelisz Norbert mellett, aki a túraautós elit meghatározó személyisége,  kijutott a többieknek is, hisz a hétvégén rajtrácsra állt az Uniqua Lotus Ladies Cup mezőnye is, olyan versenyzőkkel, mint Bús Edina, Ördög Nóra, Kis Ramóna, Bende Adrienn, Budaházi Nóra, Kővári Anett.
És, hogy a Maserati kupa mezőnye se maradjon szupertehetség nélkül, arról egy másik Norbi - Kiss Norbert - gondoskodott, hisz teljesítményével igencsak magasra emelte a mércét. Egyesek szerint, sarkosabban fogalmazva, oktatta versenyzőtársait.

Az eredményekről már mindenki értesülhetett, Michelisz második hely és egy rajtbaleset,  Bús Edina két diadal, Kiss Norbi két edzés elsőség mellett két futamgyőzelem.
Csodálatos eredmények hazai közegben és a lelkesedést még a hatalmas felhőszakadás sem tudta lehűteni .
A fantasztikus hangulat még a sokat próbált VB mezőnyt is ámulatba ejtette.
Reméljük sikerül átadni a hétvége varázslatát a "mi WTCC-nkről", a teljesség igénye nélküli zenés összefoglalóval, melyet Németh Miklós és Kovács Benedek készített.



Ha tetszett, Like a Facebook-on, itt.

Nincsenek megjegyzések: