Oldalak

2010. szept. 14.

Jaj, úgy élvezem én a ...

... Balatont :)
Avagy, idén is volt (itt-ott elvétve néhanapján) nyár :)

Igazi nyár, hattyúetetéssel, Balatonnal, naplementével.Nyáron jól lehet homokozni, egyedül vagy kettesben.A nyár arra is jó, hogy új dolgokat tanuljunk, itt éppen az ollóval vágás csínját-bínját.Nyáron úszni lehet, lubickolni, fürdeni, vízicsatázni, legyőzni és meglovagolni a hatalmas víziszörnyet, aki víz alól támad és óriási nevetésre késztet.
Bambi helyett ugrálóvárat választottunk. Pontosabban, ők választották. Manapóval a fergetes rohangászás, ugrabugra nézésébe is belefáradtunk.Nyáron a szobrok is szebbek és barátságosabbak. Igaz, továbbra sem beszédesek, de a közös fényképezés ellen nem tiltakoztak.Hoppá, ez nem szobros kép :)Nyáron kavicsárkot lehet készíteni és gombát tanulmányozni.S a nyár arra is jó, hogy pihenésképpen sakkozni tanuljunk :)


A nyár sok mindenre jó. Többek között arra is, hogy borús, szomorkás időben, képeket nézegetve, emlékeket idézve egy kis napsütéses meleget csempésszen a lagymatag őszi napok szürkeségébe.

4 megjegyzés:

Lizann írta...

Upsz, ne haragudj, de szerintem egy-az-egybe ellopom az ötleted, és én is csinálok a csöppem főszereplésével egy ilyen bejegyzést, mert ez nekem naaaaagyon tetszett! Meg őszit, meg télit!!!

Garffyka írta...

Lizann, lopd nyugodtan :) Kíváncsian várom a bejegyzésed :)

Chef Viki írta...

Sóhaj :-) Nyarat szeretnék, még-még-még!!!

Köszönjük a napfényes képeket!

Bianka írta...

De jó lenne, ha mindig nyár lenne :)
Nagyon szép képek