2015. febr. 28.

Alexander pitetorta

Mi az?
Nagyon csokis, tejszínhabos, nem kell sütni, mindössze tizenöt perc alatt összeállítható.
Alexander pitetorta :-)


Ezt a finomságot Mary Bery egyik, sok-sok finomságot rejtő, receptgyűjteményéből szemezgettem.


Bár a krém kifejezetten tömény, első látásra, olvasatra megtetszett, így hát a szombati ebédre a koronát ez a gyönyörűséges Alexander pitetorta tette fel.


A díszítéséhez természetesen nem muszáj plasztik csokiból rózsákat és apró virágokat készíteni :-)
Az eredeti receptben a pitetorta tetejére csokiforgácsokat halmoztak.

 

Ez a finomság nagyon jól lehűtve (legalább egy óra hűtőben hűsölés) az igazi.
Egy nappal hamarabb elkészíthető, tálalásig hűtőben ücsöröghet.


Recept következő bejegyzésben ... még maradt két szeletke az ebéd utáni Alexander pitetortából ... :-)
 

Nincsenek megjegyzések: