tag:blogger.com,1999:blog-6939377283721620423.post7164171451649412215..comments2024-01-10T19:59:54.143+01:00Comments on Garffyka: Csak kevergetekGarffykahttp://www.blogger.com/profile/08524649894255676770noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6939377283721620423.post-62128834972929156422010-11-29T22:33:18.545+01:002010-11-29T22:33:18.545+01:00Zsóka, már tudom, hogy fagyasztott és felengedett ...Zsóka, már tudom, hogy fagyasztott és felengedett tojásfehérjéből szuper hab lesz, ezzel készítem az írókát a többkilónyi mézes sütihez :) Majonézt fehérjéből még nem hallottam, de legközelebb kipróbálom, érdekesnek hangzik.Garffykahttps://www.blogger.com/profile/08524649894255676770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6939377283721620423.post-61667165396426396702010-11-29T21:55:58.571+01:002010-11-29T21:55:58.571+01:00Évekig kaptam lefagyasztott tojásfehérjéket,nem is...Évekig kaptam lefagyasztott tojásfehérjéket,nem is használtam más tojást.A felengedett fehérjékből teljesértékű habot lehet verni,nyugodtan kipróbálhatod!Sőt, majonézt is a fehérjéből készítettem(igaz,kicsit sápadt volt,de nekem akkor arra volt szükségem)Zsókahttps://www.blogger.com/profile/08024428963484831554noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6939377283721620423.post-72838207078719146562010-11-29T21:55:33.245+01:002010-11-29T21:55:33.245+01:00Évekig kaptam lefagyasztott tojásfehérjéket,nem is...Évekig kaptam lefagyasztott tojásfehérjéket,nem is használtam más tojást.A felengedett fehérjékből teljesértékű habot lehet verni,nyugodtan kipróbálhatod!Sőt, majonézt is a fehérjéből készítettem(igaz,kicsit sápadt volt,de nekem akkor arra volt szükségem)Zsókahttps://www.blogger.com/profile/08024428963484831554noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6939377283721620423.post-82564166662132340452009-03-16T13:56:00.000+01:002009-03-16T13:56:00.000+01:00Dóri, jó tipp, köszönöm.Dóri, jó tipp, köszönöm.Garffykahttps://www.blogger.com/profile/08524649894255676770noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6939377283721620423.post-52651506109664741482009-03-16T13:13:00.000+01:002009-03-16T13:13:00.000+01:00Szia Garffyka!Én is így készítem a majonézt, azzal...Szia Garffyka!<BR/><BR/>Én is így készítem a majonézt, azzal a különbséggel, hogy a tojás sárgájához teszek egy evőkanálnyi (kb a sárga nagyságának megfelelő mennyiséget) mustárt és így kezdem adagolni hozzá az olajat. Soha sem csapódott ki eddig az olaj, akár milyen mennyiségben adagolom a keveréskor.Dórihttps://www.blogger.com/profile/08073597282870795783noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6939377283721620423.post-67631530795370538572009-03-16T12:20:00.000+01:002009-03-16T12:20:00.000+01:00Viki,nagyon fini volt!!!Én nem így készítem, az eb...Viki,<BR/>nagyon fini volt!!!<BR/>Én nem így készítem, az ebben a jó, hogy mindenki másképpen közelíti meg a kérdést-és egész más ízek jönnek létre....trinityhttps://www.blogger.com/profile/17414030403460880872noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6939377283721620423.post-67762817122615546962009-03-16T11:36:00.000+01:002009-03-16T11:36:00.000+01:00Konkrétan a nyálam csurog, csak nyelek a képek lát...Konkrétan a nyálam csurog, csak nyelek a képek láttán!!Chef Vikihttps://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.com