tag:blogger.com,1999:blog-6939377283721620423.post4769807778259158585..comments2024-01-10T19:59:54.143+01:00Comments on Garffyka: Ez mi a szösz? És mire jó?Garffykahttp://www.blogger.com/profile/08524649894255676770noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6939377283721620423.post-71877659766644138192010-11-09T05:52:16.468+01:002010-11-09T05:52:16.468+01:00Szia!
Nekem a kertben van naspolya fám. A lányom é...Szia!<br />Nekem a kertben van naspolya fám. A lányom és anyám szereti. A felesleges mennyiséget meg postára adom a barátaimnak. Idén nem lett olyan szép termés. Lehet, hogy a sok eső nem tett jót neki.Valihttps://www.blogger.com/profile/09841109698040313827noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6939377283721620423.post-9104847263766120012010-11-08T14:24:43.142+01:002010-11-08T14:24:43.142+01:00Hétvégén pont ettem pár szemet (mert csak annyi vo...Hétvégén pont ettem pár szemet (mert csak annyi volt megérve), imádom, nekem is a gyerekkoromat idézi. Nyersen, meg azt hiszem pálinka formájában fogyasztottam eddig:-))! Nagyon szeretem!!!Lizannhttps://www.blogger.com/profile/00890284268391127892noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6939377283721620423.post-91608109763555003522010-11-07T19:01:05.043+01:002010-11-07T19:01:05.043+01:00a naspolya nyersen és főzve is tápláló és sokféle ...a naspolya nyersen és főzve is tápláló és sokféle ásványi anyag van benne, maximum az aszkorbinsav távozik belőle főzés hatására, na bumm. a többi vitamin tudtommal nem hőérzékeny.<br /><br />hőkezelve egyébként ugyanolyan az íze, mint nyersen.starfihttps://www.blogger.com/profile/04022312897542996537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6939377283721620423.post-18387251270636745082010-11-07T10:37:25.027+01:002010-11-07T10:37:25.027+01:00Ha jót akarsz magadnak és a születendő kisbabádnak...Ha jót akarsz magadnak és a születendő kisbabádnak akkor úgy nyersen eszel belőle a legtöbbet, baromian egészséges, tele van mindennel ami nagyon kell és jó a szervezetnek. Recept tippeket már úgy is adnak a többiek, de inkább edd nyersen magát a gyümölcshúst.Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6939377283721620423.post-63442166972477635372010-11-06T17:44:15.663+01:002010-11-06T17:44:15.663+01:00én tavaly egy csokoládés tiramisuba tettem, nagyon...én tavaly egy csokoládés tiramisuba tettem, nagyon finom volt, ugyanolyan remek íze volt, mint nyersen.<br /><br />http://starfokker.blogspot.com/2009/12/tiramisu-naspolya-kakao-whisley-jamie.htmlstarfihttps://www.blogger.com/profile/04022312897542996537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6939377283721620423.post-41744880428434154402010-11-06T15:47:05.858+01:002010-11-06T15:47:05.858+01:00Emberemlékezet óta nem ettem naspolyát! Még gyerek...Emberemlékezet óta nem ettem naspolyát! Még gyerekként!<br /><br />Akkor egész egyszerűen kieszegettem, kinyalogattam a krémes-édes húsát a magjai közül :-)<br /><br />Valami jó kis mártást hús mellé, vagy pohárkrémnek, sütikrémnek...Chef Vikihttps://www.blogger.com/profile/12511727377402108331noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6939377283721620423.post-43866545771522605662010-11-06T15:14:29.626+01:002010-11-06T15:14:29.626+01:00Szia, én valamikor Fahéj és Fetánál láttam azt his...Szia, én valamikor Fahéj és Fetánál láttam azt hiszem lekvárreceptet. Emlékszem, nagyon rácsodálkoztam, mert bár maga a szó ismerős volt, a gyümölcsöt addig soha nem láttam. Linkkel most sajnos nem tudok segíteni.sedithhttps://www.blogger.com/profile/14172948031419198443noreply@blogger.com